Månedskassen

Nye og spændende oste hver måned

Månedskassen

Månedens ostekasse

Bliv inspireret til at smage ny og spændende ostetyper du ikke har smagt før. Hver måned sammensætter vi et udvalg af 8 oste som både kan være det nye og spænende samt all time klassikere for inspirerer dig til at prøve nye ting fra ostenes verden.

Du kan sammensætte dine kasser helt som du har lyst til ud fra månedens udvalg. Antallet af oste du skal vælge til dine ostekasse afhænger af om du ønsker at købe en lille, mellem eller stor månedskasse.

Bliv klogere på ostene…

Gouda med bukkehornfrø

Bukkehornsost har en let nøddeagtig smag, som stammer fra bukkehornsfrøene. Bukkehornsfrøene er særdeles sunde og nærende, og det siges at disse frø har

Dorado

Ko- og fåreost 6 mdr.

Vesterhavsost

Økologisk ost der 26 uger undervejs, og den nye ostetype ligger milevidt fra det, man kan kalde "den danske ostetradition." Fedtindholdet i tørstoffet er på 48.

Æbelrøget Applewood

Er en engelsk Cheddar med en smag af røg fra æbletræ. Smagen er tydeligt røget og med en vis salthed. Konsistensen er blød og let Cheddar.

Fyrtårn

 Fyrtårnsost er en ekstra lagret Vesterhavsost, og de 16 supplerende uger er godt givet ud. Osten bliver hverken skarpere eller tørrere, men vinder

Gammel knas

Resultatet er en ost, der overrasker i smag og struktur, hvor ostens sødme, syre og fedme får modspil fra de knasende sprøde proteinkrystaller. 

Beemster Vlaskaas

Vlaskaas ost indeholder små tyrosin krystaller som er aminosyrer som kan smages svagt og tilføjer en dybde af smagsnoter.
Der kommer derfor ikke som en overraskelse af feinsmeckere foretrækker dens unike smag.

Gouda grøn pesto

Gouda Grøn Pesto ost indeholder basilikum, pinjekerner, parmesan og olivenolie. Osten er lagret naturligt i seks til ti uger. Denne farve fulde pesto ost er bestemt hele ventetiden værd. Ostens klare og flotte farver, for slet ikke at tale om dens smag, vil med garanti forbedre dit humør.

    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop